H & P International Real Estate

H&P International Real Estate B.V. richt zich op alle aspecten van de internationale vastgoedmarkt met een duidelijke focus op Nederland, Duitsland en de Benelux. Zoekt u een passende oplossing voor uw vraagstuk omtrent het asset- en propertymanagement van commercieel vastgoed en/of advies en begeleiding bij (ver)koop en (ver)huur van commercieel vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Asset en propertymanagement

Wij bieden u professionele, flexibele en passende oplossingen voor het asset- en propertymanagement van uw vastgoed.

Advies en begeleiding

Wij adviseren in en begeleiden alle aspecten van het bezitten, verkrijgen en vervreemden van (commerciële) vastgoedbeleggingen.

Bemiddeling

Door de jarenlang opgebouwde en onderhouden internationale contacten op alle terreinen van het vastgoed en het dientengevolge uitgebreide relatienetwerk is H&P International Real Estate B.V. geen onbekende bij internationale partijen welke vastgoed ontwikkelen en/of kopen of verkopen.

Verhuur en huurdersadvies

Voor alle zaken in relatie tot huur en verhuur van (commercieel) vastgoed kunnen huurders, eigenaren – gebruikers en verhuurders bij H&P International Real Estate B.V. terecht. Vraag naar een van onze specialisten en we helpen u graag verder.

Onderdeel van de Lebe Group

Lebe Group heeft medio 2019 de volledige activiteiten van H&P International Real Estate overgenomen. In 2017 nam Lebe Group al een belang van vijftig procent in H&P. Uitgangspunt van Lebe Group is om klanten gerichte en flexibele oplossingen op maat te bieden in bedrijfshuisvesting, zowel kleine als meer omvangrijke oppervlaktes, tot ongeveer 10.000 m2. Dat gebeurt op basis van een zelfontwikkeld, eigentijds concept waarin huisvesten, ontmoeten en ontzorgen centraal staat. Lebe Group beschikt in totaal over 135.000 m2 bedrijfsvastgoed waarmee ondersteuning geboden wordt aan andere bedrijvencentra. Het betreft hier zowel kantoorruimtes, opslagruimtes als bedrijfsruimtes.

Meer weten over H&P International Real Estate ?

vul hier uw gegevens in